Tervetuloa uusi arki

Tässä sitä ollaan.
Emme omista enää autoa.Okei. Kysymyksiä ja ihmettelyn aiheita riittää.
Miten menemme töihin?
Kuka käy kaupassa, missä kaupassa - ja kenen harteilla roudataan kotiin kaikki viikon ruoat?
Entä miten hoituvat lasten päiväkoti- ja koulumatkat, harrastukset, synttärit ja kaverivierailut?
Kai me itsekin joskus saamme kutsun ystäviemme luokse....


Entä millä menemme mummolaan, mökille, kylpyläreissulle, laskettelemaan, joululomalle tai Ikeaan? Kun tuulee viistoon, sataa räntää tai pakkanen paukkuu, olisiko sittenkin parempi hypätä valmiiksi lämmitetyn oman auton kyytiin? Ehkä kuitenkin uudet autokaupat?


Tässä blogissa pääset seuraamaan, mitä kaikkea seuraa nelihenkiselle espoolaiselle lapsiperheelle siitä, että eräänä syyskuisena päivänä auto myytiin pihasta.Tulkaa mukaan - seuraamaan, kommentoimaan ja keskustelemaan!
Olemme valmiit :)

3 kommenttia

 1. Hyvä hyvä hyvä! Lisää rohkeita ihmisiä autottomaan joukkoomme.

  Olemme 7 henkinen perhe Helsingin keskustasta, aina olleet autottomia -- ja vastauksena, hyvin menee se pyöräily talvellakin. Ei siinä sen kylmempi tule kuin hiihtäessä, liike pitää lämpimänä. Mistään ei jäädä paitsi, ja lapset suorastaan nauttivat liikkumisesta itse. Matka ei ole enää päämäärä vaan osa liikunnalista seikkailevaa elämää. Pyörällä liikkuessa lasten kanssa kun on helppo tehdä pieniä seikkailuja puistoihin, metsäpoluille, mihin hyvänsä. Aionkin palata tähän blogiin kannustelemaan ja vinkkejä jakamaan. Teille rohkeutta jatkaa näin.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa kuulla! Juuri jotain tuollaista meilläkin on toiveissa. Kaikki vinkit ja tsemppaukset ovat tervetulleita :)!

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Olen itse lapseton ja asun yksin. Autoton jo 7 vuotta. Yhden hankinnan olen tehnyt helpottamaan arkea. Ostin 2-tahti huoltovapaan moposkootterin :) . Kun tuulee kovin tai on loskaa maassa (nastarenkaat) niin se helpottaa huomattavasti. Se että täällä Porissa ei yksinkertaisesti kehdata ajella skootterilla, tai pidetään varattomana jos autoa ei ole on yllättävää. Samaiset ihmiset kuitenkin tuolla etelän lomilla vuokraavat noita mopoja reissuilleen. Tuleva talvi arvelluttaa kun työmatka piteni mutta katsotaan, asenne kun on kohdallaan niin kaikki sujuu.

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.
Back to Top